Myyntitiimimme kaipaa Sinua!

  • Tekninen asiakaspalvelija
  • Työnantaja: Elgood Oy
  • Työpiste: Partco myymälä ja verkkokauppa
  • Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
  • Työaika: Kokoaikainen
  • Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
  • Sijainti: Malminkaari 10, 00700 Helsinki

Oletko elektroniikan komponenttien asiantuntija tai teknisesti orientoitunut myyjä? Löytyykö sinulta asiakaspalvelutaitoja ja oletko kiinnostunut alati muuttuvasta elektroniikan toimintakentästä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Partcon myymälä ja verkkokauppa kaipaa teknistä asiakaspalvelijaa myyntitiimiinsä.

Teknisenä asiakaspalvelijana olet osa Partcon myynti- ja kassatiimiä. Vastaat osaltasi Partcon monikanavaisesta palvelusta niin sähköisesti, puhelimitse kuin kasvotustenkin. Työskentelet elektroniikan komponenttien parissa tarjoten asiakkaille asiantuntevaa palvelua ja ratkaisuja ongelmiin. Itsenäinen työskentely on avainehto, mutta kanssasi työskentelee asiantuntijatiimi, jolta saat apua kinkkisimmissäkin kysymyksissä.

Osaamisesi karttuessa työkuvaasi ja vastuitasi voidaan laajentaa joko Partcon sisällä tai Elgoodin B2B-myynnin puolelle. Meillä urakehitykselle on monia vaihtoehtoja. Tukenasi on menestynyt ja alati kasvava Elgood Oy ja globaali Addtech-konserni.

Sähkötekniikan perusteiden ja elektroniikan komponenttien tuntemus on edellytyksenä tehtävän hoitamiseen. Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myynnin tehtävistä. Tavallisimpien toimisto-ohjelmien sujuva käyttö lasketaan eduksi. Partcossa on tilaa positiiviselle ja motivoituneelle osaajalle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan vastuuta omista tehtävistään. Asiakaspalvelun hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli koet, että olet hakemamme henkilö, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi viimeistään 5.5.2019 mennessä osoitteeseen: timo.niinimaki@elgood.fi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa Elgood Oy:n palveluksessa.