Partco Työkalupäivät 25-26.4.2023

Partcon teematapahtuma on nyt kaksipäiväinen! Tule mukaan tutustumaan niin työ-, koulu- kuin harrastustoimintaan tarkoitettuihin juottimiin ja Wiha-työkaluihin.

Mukana Wiha Finland Oy:n aluepäällikkö Raija Helin (ti 25.4.) sekä Partcon edustajia.

Juottimet ja juotostarvikkeet valtaavat Showroomin

Myymälän Showroom on teemapäivien ajan varattu juottamisen laatumerkeille. Esittelyssä laaja valikoima tunnettuja brändejä, kuten Weller, Atten, Thermaltronics ja Pinecil. Näyttelytilan demopisteellä pääset tutustumaan juottamisen saloihin ja testaamaan eri laitteita.

Wiha-työkalut tekevät vaikutuksen laadullaan – tule tutustumaan

Vahvistamme yhteistyötä Wihan kanssa ja sen myötä kasvatamme laadukasta työkaluvalikoimaamme jatkuvasti. Tule työkalupäiville tutustumaan maailmanlaajuisesti tunnettuun Wihaan ja sen maineikkaisiin työkaluihin. Ti 25.4 paikan päällä on tuotteita esittelemässä alan asiantuntija, Wiha Finland Oy:n aluepäällikkö, Raija Helin.

Työkalupäivien aikana myymälässä erikoistarjouksia, kahvitarjoilu ja arvonta!

Myymälässämme on teemapäivien ajan erikoistarjouksia niin juottimista kuin Wiha-työkaluistakin. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja tekemään hyviä, kukkaroystävällisiä hankintoja!

Lisäksi myymälässämme on pullakahvitarjoilu tiistaista keskiviikkoon sekä arvonta, jossa voit voittaa Wihan kattavan ”Mekaanikon 34-osaisen työkalusarjan”!

Voit tutustua tarjoustuotteisiin myös täältä.


Nähdään Partcossa!