Tarkemmin maksutavoista

Ennakkomaksaminen

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme Paytrailin tarjoamat monipuoliset maksutavat. Näiden luotollisille yritysasiakkaille laskutusta.

Ennakkomaksaminen on 14.11.2019 lähtien mahdollinen kaikille toimituksille. Käteisnoudoissa luovuimme mahdollisuudesta maksaa vasta noudettaessa ja siirryimme ennakkomaksuun. Tämä siitä syystä, että otimme 24/7 noutoautomaatin käyttöön.

Huomaathan, että tilausta ei voi muuttaa sen jättämisen jälkeen.

Paytrail-maksutavat

Verkkopankkitunnuksilla tapahtuva maksaminen mm. seuraavilla pankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lisäksi mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo, Siirto. Ulkopuolisina luotonantajina OP-lasku, Walley, Jousto, Alisa Yrityslasku

Mahdollisissa toimitusvaikeuksissa otamme aina yhteyttä. Hankalissa tai kohtuuttoman pitkissä toimitusajoissa suoritamme maksun palautuksen ennakkomaksettujen tilausrivien osalta.

Paypal

Teknisistä haasteista johtuen Paypal maksaminen on toistaiseksi pois käytöstä alkaen 13.2.2023.

Käteismaksu noudettaessa

Myymälässämme käy kaikki tavanomaiset maksukortit sekä käteinen raha.

Ennakkomaksetut verkkokauppatilaukset saat joko noutoautomaatista tai palvelutiskiltä henkilöllisyystodistusta vastaan.

Laskutus yrityksille

Mikäli haluat yritysostokset laskulla etkä ole vielä asiakkaamme, voit jättää tilauksen laskutustiedoillasi. Suosimme verkkolaskua. Tarvittaessa voimme lähettää myös PDF-laskun sähköpostitse tai jopa perinteisen paperilaskun.

Luottotiimimme arvio laskutusoikeuden myöntämisen. Mikäli havaitsemme puutteita, otamme teihin yhteyttä tilauksen jatkokäsittelyn kannalta.

Useasti noutavat yritysasiakkaat voivat myös pyytää laskutusmuodoksi koontilaskutusta jolloin lähetämme laskun kerran kuussa. Ota erikseen yhteyttä sähköpostitse myynti@elgood.fi

Huom! 1.12.2020 alkaen paperilaskut muuttuvat maksullisiksi 4,90€ / kpl + alv.

Paytrail Alisa Yrityslasku

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki